Close Menu
Nieuws
29 november 2019

Het Nieuws Dossier: november 2019

 


Even voorstellen...

We hebben een nieuwe medewerkster in ons midden: Hélène van Gemert - Gunnewegh. Hélène  ondersteunt onze juristen met allerhande taken. Ze brengt een positieve en vrolijke persoonlijkheid met zich mee. Welkom bij het team, Hélène!


De jurist vertelt...

Onze juristen maken veel mee bij de afwikkeling van nalatenschappen. Het merendeel verloopt zonder al te veel moeilijkheden. Maar soms komen ze in ingewikkelde situaties terecht.Deze week vertelt de jurist over een veelvoorkomend probleem:
uitvaartverzekeringen waarvan de polis niet toereikend is. 
 

 

Nalatenschapsbijeenkomst

Op 24 september 2019 vond de tweejaarlijkse nalatenschapsbijeenkomst van Centrum Nalatenschappen plaats. Wij vonden het een zeer geslaagde dag en gelukkig dachten de bezoekers daar hetzelfde over. De dag krijgt een 8,1 gemiddeld, geweldig! Uit de evaluatie kwam naar voren dat het interview met de potentiële erflaters en de presentatie van Petra Knoppers (SmeetsGijbels) als meest interessant zijn ervaren.


Iedereen nogmaals bedankt voor het presenteren, bezoeken en voor alle feedback. Op naar de volgende bijeenkomst in 2021!

Nieuws

Nieuwe wetten digitale nalatenschap
Bij overlijden laten we niet alleen tastbare zaken na maar ook minder tastbare, zoals al die digitale accounts bij webshops en sociale media. Hier zijn nog geen duidelijke wetten over. D66 wilt dat aanpakken. 

Schrappen: erfbelasting over je huisdier
Nalaten aan je huisdier klinkt misschien gek maar het komt vaker voor. Zo ontving Bella Mia maar liefst 1,3 miljoen! Maar wist je dat ook je huisdier erfbelasting moet betalen? Daar willen dierenliefhebbers nu vanaf. 

Ga voor meer nieuws naar centrumnalatenschappen.nl/nieuws

Centrum Nalatenschappen

Centrum Nalatenschappen ondersteunt goede doelen bij alle aspecten rond nalatenschappen.Steunend op een brede expertise en een jarenlange ervaring.U kunt bij ons terecht voor zowel de werving als de afwikkeling van nalatenschappen.

Stel je vraag