Close Menu
Bereik de ideale doelgroep

De brochure

Al bijna 15 jaar brengen wij de brochure 'Wijzer Nalaten: verstandig omgaan met uw erfenis' uit.
Deze brochure helpt particulieren op weg bij al hun vragen omtrent Nalatenschappen.In de Wijzer Nalaten kunnen zij lezen over wat er gebeurt als zij bij overlijden geen testament hebben, wat de vrijstellingen en belastingtarieven zijn, inclusief handige rekenvoorbeelden.
Ook kunnen zij van alles lezen over de executeur, wat soms ook een goed doel kan zijn.

Adverteren
Hoe kom jij als goed doel onder de aandacht bij particulieren? Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie tot op het laatste moment onder de ogen van de potentiële erflater komt. Dit doen wij door de Wijzer Nalaten doelgericht te verspreiden onder dé doelgroep voor nalatenschappenwerving. De brochure valt direct bij 20.000 60+’ers zonder kinderen op de deurmat. Daarnaast wordt de Wijzer Nalaten naar álle notariskantoren in Nederland verstuurd, incl. een formulier om desgewenst gratis meer exemplaren aan te vragen.

Het is mogelijk voor goede doelen organisaties of culturele instellingen om te adverteren in de Wijzer Nalaten.

Neem eens een kijkje in deWijzer Nalaten van dit seizoen. Bij interesse kan je ons bereiken via onderstaand contactformulier. 

 

 

 

Neem contact op

Als u onderstaande gegevens invult en op de knop ‘Versturen’ klikt, geeft u automatisch toestemming aan Centrum Nalatenschappen om contact met u op te nemen via e-mail of telefoon.
Centrum Nalatenschappen verwerkt uw gegevens intern om contact met u op te kunnen nemen.

Velden met een * zijn verplicht.