Close Menu
Nieuws
19 juni 2023

Word jij onze collega?

Centrum Nalatenschappen, gevestigd in Rosmalen, ondersteunt al ruim 15 jaar goede doelen. Daarnaast treedt Centrum Nalatenschappen met regelmaat op als executeur in nalatenschappen van particulieren.

Centrum Nalatenschappen is op zoek naar een Juridisch Administratief Medewerker (24 uur per week)

Als Juridisch Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het nauwgezet zorgdragen van alle administratieve werkzaamheden in de nalatenschappen. Het is een gevarieerd takenpakket waarbij administratie wordt afgewisseld met cliëntcontact en waarbij correspondentie wordt afgewisseld met het bewaken van de voortgang in nalatenschappen.

Wat ga je precies doen?

  • invoeren van nieuwe nalatenschappen;
  • opmaken en versturen van brieven inzake nalatenschappen op aangeven van de juridisch medewerker;
  • aanspreekpunt zijn richting partijen waaronder boedelruimers en makelaars;
  • verrichten van ondersteunende werkzaamheden in de lopende nalatenschappen, waaronder het verwerken van bankmutaties, het opzeggen van abonnementen en verzekeringen, het inschakelen van de doorzendservice etc;
  • bewaken van de voortgang in de nalatenschappen en indien nodig acties uitzetten;
  • archiveren van dossiers;
  • versturen van informatiepakketten naar geïnteresseerden en verwerken van de gegevens in het systeem;
  • telefoon aannemen en plannen van gesprekken op locatie voor collega’s;
  • ondersteunende werkzaamheden bij nalatenschappencampagnes voor goede doelen;
  • inkoop van kantoorartikelen en diverse andere activiteiten.


Functie-eisen:

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste. Accuratesse en gestructureerd werken zijn belangrijk om de kwaliteit van de dienstverlening te blijven waarborgen. Heb je affiniteit met het erfrecht, ervaring met juridische administratieve werkzaamheden en ben je daarnaast klantgericht en een echte aanpakker? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren om ons team in Rosmalen te komen versterken! Levenservaring is een pré, gezien de aard van de werkzaamheden / de sector waarin Centrum Nalatenschappen werkzaam is. Thuiswerken is niet mogelijk.

Salariëring: Centrum Nalatenschappen biedt een salariëring die in overeenstemming is met de zwaarte van de functie en afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Contractduur: De aanstelling is in eerste instantie voor een periode van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid, is verlenging de intentie.

Ingangsdatum: Per direct, indien mogelijk

Arbeidstijd: 24 uur per week 

Wil je meer weten over Centrum Nalatenschappen of over de functie? Dan kun je contact opnemen met Jeannet Peters, 073-6101040. Wil je bij ons komen werken? Dan zien we jouw brief met motivatie én CV graag tegemoet! Deze kun je sturen naar Jeannet, jpeters@centrumnalatenschappen.nl.